top of page

Tjänster

Alltid skräddade efter era behov

White%20logo%20-%20no%20background_edited.png

En modern revision

Revision ger en trygghet och bättre kontroll över verksamheten och skapar förtroende hos intressenter. Det är någonting de flesta revisioner har gemensamt. Med Allena Revision introducerar vi den nya generationens revision. En som är skräddad utifrån era förutsättningar och som tillhandahåller värdefull branschkunskap. Vi delar gärna med oss av det breda kontaktnät vi har där det tillför er nytta - allt för att hjälpa företaget framåt.

Tiden då revision var lagstadgad är för länge sedan förbi. Idag måste en revision vara värdeskapande för ert företag, inte utformas efter revisorns interna krav och checklistor. En revision utförd av oss kommer alltid att tillhandahålla värdefulla tips och synpunkter med målsättningen att ta företaget ett steg närmre framgång.

Investeringsdiagram

Rådgivning

Vi har lång och bred erfarenhet av frågeställningar som kan uppstå i ett företag och det är någonting vi gärna delar med oss av. Från bildandet av företaget till en ev. försäljning och allt däremellan är det möjligt att få rådgivning hos oss.
För en entreprenör är plånboksfrågor minst lika viktiga som företagets utveckling. Vi hjälper självklart till med även den biten av företagandet.

kalkylator

Bokslut, Årsredovisning och Skattedeklaration

Vi kan hjälpa er med upprättande av bokslut, årsredovisning och deklarationer. Antingen sker det hos oss eller så hänvisar vi till en av våra samarbetspartners. Det sker alltid efter en behovsanalys tillsammans med er och alltid med ett mål - ta fram den bästa lösningen för företaget.

Vi är ett konstant närvarande bollplank och kan även hjälpa till med att analysera och förstå räkenskaperna. På så sätt kan vi bidra till företagets fortsatta strategiarbete.

Kontakt

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

070-777 18 40

Resul_Hamurcu_web.jpg
bottom of page